Koefamilie's
Genomics
Koeien

Zandenburg Goldwyn Ebony
Op dit moment is de meest succesvolle koe Zandenburg Goldwyn Ebony. Zij staat in Duitsland hoog op de ranglijst van de meest succesvolle koeien op basis van genomics. Deze lijst is gecorrigeerd voor de vaderinvloed. De koeien in de lijst hebben minimaal 3 nakomelingen die onderzocht zijn op genomics. Ebony haar drie zonen van Planet scoren heel hoog en dat geeft Ebony een waarde van 148.7 RZG! Haar zoon Paston staat op de 6e plaats in de lijst met jonge stieren met een RZG van 145!

In Amerika zijn 4 dochters van Ebony op genomics getest en scoren ook enorm hoog! Topper is Zandenburg Ebony 3 met 2101 GTPI en 1.90 GPTAT en 620 NM! Zij is ook in Denemarken getest en scoort daar ook extreem hoog. Embryos van haar zijn dan ook naar de KI Viking Genetics verkocht. Ook haar Bogart scoort heel hoog. Zandenburg Bogart Ebony behoort tot de 10 beste Bogart in Europa met 2025 GTPI en 518 NM! Zij is bijna een jaar oud en wordt gespoeld.


Zandenburg Goldwyn Ebony VG-86


Zandenburg O Man Carly


Zandenburg Duplex Wanja
Een andere speciale koe is Duplex Wanja. Zij is een Duplex dochter van Wanja VG-89 (Jocko x Mandel Windsor uit de To-Mar Wayne Hay familie) Volle broers van Wanja zijn succevolle stieren in Duitsland en Nederland (Jackpot, Janosch, Janssen en Picasso). Halfzuster van Duplex Wanja is Damion Winnie VG-89. de Algemeen Kampioene van Libramont 2010!) Wanja Produceerde extreem goed en heeft dochters van Man-O-Man en Laramee.


Zandenburg Duplex Wanja VG-88


Jocko Wanja VG-89

Zandenburg Stormatic Tripoli


Zandenburg Damion Tripoli


 

HomeHet bedrijfKoeienEen greep uit onze nafokStierenServiceLinks